Buitenlandse btw-registraties

Indien u als ondernemer internationaal handelt of gaat handelen kunt u mogelijk te maken krijgen met buitenlandse btw-verplichtingen. Deze verplichtingen kunnen soms als lastig en onduidelijk ervaren worden. Het kan zelfs zo zijn dat u niet eens wist dat u eigenlijk met buitenlandse btw-verplichtingen te maken heeft.

Of u nu grensoverschrijdende diensten en/of leveringen verricht of (accijns)goederen in opslag heeft in buitenlandse warehouses, al deze transacties kunnen mogelijk leiden tot buitenlandse btw-registraties en aansluitend de verplichting tot het indienen van buitenlandse btw-aangiften.
 

Onze specialisten adviseren u

Van Oers Accountancy & Advies is er ook op dit gebied om u te ondersteunen. Samen met onze partners uit de Leading Edge Alliance kunnen wij u begeleiden bij de complete btw-registratie in het buitenland en aanverwante btw-zaken. Meer specifiek kunt u hierbij denken aan onderstaande:

  • Wereldwijde btw-registraties/Good and Services Tax (GST) registraties, afhankelijk van het land waar u zich dient te registreren en het indienen van btw-aangiften (al dan niet met behulp van fiscale vertegenwoordiging).
  • Expertise en ondersteuning op het gebied van het managen van btw-vraagstukken of belastingcontroles door lokale autoriteiten.

Mocht u op dit gebied ondersteuning nodig hebben of vragen hebben, dan helpen wij u graag verder. Aarzel niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen.  

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen: