Hoe pak ik een financiële planning voor mijn bedrijf aan?
Hoe pak ik een financiële planning voor mijn bedrijf aan?

Financiële planning

Iedereen komt ooit in de OASE terecht. Niet iedereen ervaart alle facetten, maar al dan niet in meer of mindere mate krijgt men te maken met Overlijden, Arbeidsongeschiktheid, Stoppen met werken en/of Echtscheiding. Stuk voor stuk veranderingen met over het algemeen grote invloed op het dagelijks leven. Emotioneel, maar ook financieel gezien.

Veel mensen denken te weten wat de gevolgen voor hen zijn als dergelijke veranderingen hun pad kruisen. U zou echter niet de eerste zijn bij wie de verwachtingen afwijken van de realiteit. Met een financiële planning krijgt u inzicht in uw toekomstige financiële positie. Alleen dan weet u hoe u er financieel voor staat zodat u niet vroeg of laat voor financiële verrassingen komt te staan.

Financieel plan: wat als...?

Een financiële planning geeft inzicht in uw toekomstige inkomens- en vermogenspositie. Hierbij wordt in principe uitgegaan van de huidige situatie. Ook kan een ander scenario worden uitgewerkt. U wilt bijvoorbeeld weten of u eerder kunt stoppen met werken. U wilt weten of u vermogen aan uw kinderen kunt schenken maar daarna wel op gelijke voet kunt blijven leven. U wilt inzicht in de financiële positie van u of uw echtgeno(o)t(e) indien een van u beiden onverwacht komt te overlijden. Dit zijn enkele voorbeelden van scenario’s die in een financiële planning kunnen worden uitgewerkt zodat u bent voorbereid op uw toekomstige financiële positie.

Uw financiële vooruitzichten

Wilt u weten hoe uw inkomens- en vermogenspositie in de toekomst  er uit gaat zien en welke kanten u financieel gezien op kunt? Neem dan contact met ons op. Binnen 24 uur ontvangt u van ons bericht. 

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen: