U bent DGA en wilt gedegen advies?
U bent DGA en wilt gedegen advies?

Werkwijze Van Oers Belastingadvies

Gedegen dienstverlening op een persoonlijke wijze. Betrokken, daadkrachtig, oplossingsgericht. Dat is wat we brengen, maar we kunnen ons voorstellen dat het op deze manier erg abstract klinkt. Graag lichten we toe hoe we onze beloftes waarmaken.

Eén belastingadviseur, dus één contactpersoon

Als klant van Van Oers heeft u een eigen contactpersoon. Een ervaren adviseur die niet alleen uw cijfers kent, maar ook uw dagelijkse praktijk en doelen voor de lange termijn. Zo kunt u vertrouwen op snelle antwoorden en tijdige oplossingen. Graag zien wij dat u in deze adviseur een vertrouwenspersoon vindt, een ondernemer achter uw bedrijf. Onze adviseurs behoeden u voor valkuilen en als zij problemen signaleren, adviseren zij u over goede oplossingen die zowel uw privé belang als uw zakelijk belang behartigen.

Zo’n band ontstaat niet van de ene op de andere dag, daar maken we dus ruimte voor.

Specialistische teams

De veranderingen in ons vakgebied volgen elkaar steeds sneller op. Dat maakt het noodzakelijk om met specialisten te werken. Professionals die hun interesse volgen en zich volledig richten op hun onderwerp. De kennis van deze specialisten bundelen we in teams, die samen de ontwikkelingen volgen en tot innovatieve oplossingen komen. Zo zijn onze acht onderdelen ontstaan: Van Oers Accountants, belastingadvies nationaal, Audit, belastingadvies international, Corporate Finance, agrarisch advies, Loonadvies en Academy.

Alle kennis in huis

Voor bijzondere vraagstukken steekt uw adviseur zijn licht op bij specialisten. Met de ruim 250 medewerkers binnen de Van Oers Groep kan dat vrijwel altijd in eigen huis. Daar merkt u niks van: uw contactpersoon stuurt alles aan en blijft uw aanspreekpunt. En hoe ver uw onderneming ook gaat, wij kunnen u bij elke stap begeleiden. Veel klanten zijn dan ook vanaf hun eerste bestaansdag bij ons.

Tijd voor een kennismaking!

Spreekt onze werkwijze u aan? We nodigen u bij deze van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Met het formulier aan de rechterkant kunt u een afspraak aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen: