Mijn pensioen extern of in eigen beheer?
Mijn pensioen extern of in eigen beheer?

Pensioen

Iedereen wil een goede oudedagsvoorziening en aan mogelijkheden is dan ook geen gebrek. Graag helpen we u om de beste kansen te benutten en een goed pensioen te organiseren. Voor uw werknemers en voor uzelf.

Collectief pensioen voor werknemers

Als uw werknemers dat vragen, is het uw verantwoordelijkheid om een pensioen aan te bieden. Dat kan met individuele aanbiedingen of met een collectieve pensioenregeling.

Uw pensioen als directeur grootaandeelhouder

Het plannen van uw pensioen begint met het bepalen van uw doel, het baken waarop u de koers kunt afstemmen. Wilt u straks uw inkomen behouden? Wilt u juist meer inkomen, omdat u meer tijd zult hebben om het te besteden? Of neemt u met minder genoegen, zodat u nu meer inkomen heeft?

Uw pensioen organiseren

Directeur grootaandeelhouders zijn zelf verantwoordelijk voor hun pensioen. Om uw doel te bereiken kunt u verschillende koersen uitstippelen. U kunt een zekere koers varen, zodat u precies weet waar u straks aan toe bent. Of u kunt risico nemen, zodat u wellicht meer bereikt met hetzelfde geld. Over de verschillende mogelijkheden leest u op de vervolgpagina’s meer:

Pensioenadvies bij Van Oers

Wat heeft u voor ogen en hoe kunnen we dat zo gunstig mogelijk regelen? Onze pensioenspecialist loopt een aantal stappen met u door:

  1. Inventarisatie: Wat heeft u al geregeld voor uw pensioen?
  2. Doel bepalen: Wat wilt u uiteindelijk als inkomen na uw pensionering?
  3. Analyse: Waar komt u nu op uit? Moeten we een gat overbruggen? Wat is er mogelijk met uw inkomen?
  4. Plan maken: Wat gaan we doen om zo gunstig mogelijk bij uw doel te komen?

Vragen over uw pensioen

Heeft u op dit moment een concrete vraag? Bijvoorbeeld naar aanleiding van een brief van uw verzekering of omdat uw privé situatie ingrijpend veranderd? Van Oers Belastingadvies heeft ervaren specialisten in huis die u kunnen helpen.

U kunt tevens ons dienstverleningsdocument raadplegen om te kijken wat Van Oers Belastingadvies op het gebied van pensioen voor u kan betekenen.

Heeft u een klacht over uw financiële dienstverlening? Kifid behandelt de klacht op een onafhankelijke en onpartijdige wijze.

Gebruik het formulier rechtsboven om een berichtje te sturen. Het eerste gesprek is uiteraard kosteloos en vrijblijvend. Binnen 24 uur ontvangt u van ons bericht.

Ik wil meer informatie over pensioenen
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:
Opmerkingen:
Download de brochure